Mersin'de Uyuşturucu Taciri Jandarma Operasyonuyla Yakalandı

Mersin'de Uyuşturucu Taciri Jandarma Operasyonuyla Yakalandı

Mersin'in Anamur ilçesinde düzenlenen operasyonda, uyuşturucu imal eden ve ticaretini yapan bir şüpheli yakalandı. Operasyonda 3 kilo 113 gram esrar, 453 kök kenevir, 93 gram kenevir tohumu, bir tabanca ve 103 mermi ele geçirildi.

Mersin'in Anamur ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada uyuşturucu taciri bir şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Anamur ilçesinde yaptığı araştırmada bir şahsın ikametinde ve eklentilerinde uyuşturucu madde imal ederek ticaretini yaptığını belirledi. Belirlenen şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin adresinde yapılan aramada 3 kilo 113 gram kubar esrar, 453 kök kenevir, 93 gram kenevir tohumu, 1 adet tabanca ile 103 adet mermi ele geçirildi.

Jandarmaya götürülen şüphelinin ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Mersin Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber