Mersin Tarsus'ta Elektrikli Bisiklet Kazası

Mersin Tarsus'ta Elektrikli Bisiklet Kazası

Mersin’in Tarsus ilçesinde elektrikli bisiklet sürücüsü Elif Kutlu, park halindeki bir otomobilin kapısına çarparak devrildi.

Mersin’in Tarsus ilçesinde Yeni Mahalle'de yaşanan kazada, 47 yaşındaki Elif Kutlu’nun kullandığı elektrikli bisiklet, park halindeki bir otomobilin aniden açılan kapısına çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen Kutlu, o sırada yoldan geçen bir motosikletin altında kaldı. Motosikletin plakası ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemedi.

Olay yerine ihbar üzerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan Elif Kutlu, sağlık ekipleri tarafından Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisinin ardından taburcu edilen Kutlu, polis merkezine giderek hem otomobilin hem de motosikletin sürücülerinden şikayetçi oldu. Kazaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Mersin’de Kapısı Açılan Otomobile Çarpan Elektrikli Bisikletin Sürücüsü Motosikletin Altında Kaldı

Mersin’de Kapısı Açılan Otomobile Çarpan Elektrikli Bisikletin Sürücüsü Motosikletin Altında Kaldı

İlgili Haberler

Kaynak:Mersin Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber