Mehmet Aurelio: “deplasmandaki İlk Galibiyetimizi Aldık"

Mehmet Aurelio: “deplasmandaki İlk Galibiyetimizi Aldık"

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Aurelio, 2-1'lik Alanyaspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "Deplasmandaki ilk galibiyetimizi aldık ve bu zorlu...

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Aurelio, 2-1'lik Alanyaspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "Deplasmandaki ilk galibiyetimizi aldık ve bu zorlu maçta 3 puan ile eve dönüyoruz" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Antalyaspor, deplasmanda karşılaştığı Alanyaspor'u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından basın toplatışında değerlendirmelerde bulunan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Aurelio, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayarak sözlerine başladı. Ardından maça ilişkin değerlendirmelerde bulunan Aurelio, "Deplasmandaki ilk galibiyetimizi aldık. Bu zorlu deplasmanda 3 puanı alarak eve dönüyoruz" dedi.

Karşılaşmada oyuncularının zorlandıklarını dile getiren Mehmet Aurelio, "Alanyaspor özellikle ilk yarıda kendini gösterdi ve öne geçti. Maç dengede olmasına rağmen ilk yarıyı önde kapattılar. Fakat Alex hocamız ikinci yarıda bizlere bazı değişiklikler yapmamız gerektiğini söyledi ve bunu yaptığımızda ikinci yarı öne geçmeyi başardık. Şimdiden itibaren ise öncelikle dinleneceğiz daha sonrasında hafta içi takımla toplanıp Samsunspor maçına odaklanacağız. Alanyaspor Teknik direktörü Fatih Tekke'ye de şans diliyor ve tebriklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

Mehmet Aurelio: “deplasmandaki İlk Galibiyetimizi Aldık"

Mehmet Aurelio: “deplasmandaki İlk Galibiyetimizi Aldık"

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber