Konya'da Silahlı Saldırı

Konya'da Silahlı Saldırı

Konya'da Selçuklu ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen olayda, Mevlüt T. isimli şahıs, tartıştığı iki arkadaşını silahla vurdu.

Konya'nın Selçuklu ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen olayda, Mevlüt T. isimli şahıs, tartıştığı iki arkadaşını silahla vurdu. Olayın sonucunda bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de ağır yaralandı. Polis ekipleri, olayın şüphelisini kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Olayın Detayları
Olay, Beyhekim Mahallesi Şafak Caddesi üzerinde başladı. Mevlüt T., henüz bilinmeyen bir nedenle arkadaşı Hasan A. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mevlüt T., yanında bulunan tabancayla Hasan A.'ya ateş ederek olay yerinden kaçtı. Karnından ağır yaralanan Hasan A., Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

İş Yerinde Cinayet
Mevlüt T., daha sonra Yazır Mahallesi Topak Sokak üzerinde bulunan arkadaşı Necati Şadi Kılıç'ın mimarlık ofisine gitti. Mevlüt T., burada yanında getirdiği av tüfeğiyle Necati Şadi Kılıç'a ateş etti. Göğsünden vurularak ağır yaralanan Necati Şadi Kılıç, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.

Zanlı Gözaltına Alındı
Olayın ardından Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Mevlüt T.'yi yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Şüpheli, şehirlerarası otobüs terminali yakınlarında yakalanarak gözaltına alındı. Mevlüt T., ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Arkadaşının Birini Öldürdü, Diğerini Yaraladı

Arkadaşının Birini Öldürdü, Diğerini Yaraladı

Arkadaşının Birini Öldürdü, Diğerini Yaraladı

Arkadaşının Birini Öldürdü, Diğerini Yaraladı

Arkadaşının Birini Öldürdü, Diğerini Yaraladı

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber