Konya Ereğli'de İşçi Servisi ile Otomobil Çarpıştı

Konya Ereğli'de İşçi Servisi ile Otomobil Çarpıştı

Konya'nın Ereğli ilçesinde işçi servisi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 10 kişi yaralandı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde işçi servis ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 10 kişi yaralandı.

Trafik kazası, saat 17.00 sıralarında Konya-Adana karayolu üzerinde Ereğli ilçesi Hortu Mahallesi yakınlarında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, B.A. yönetimindeki 27 AZU 660 plakalı otomobil, Ereğli istikametine doğru ilerlerken, karşı yönden yola dönüş yapmak isteyen M.A. idaresindeki 42 GAD 73 plakalı Isuzu marka işçi servisine yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle midibüs şarampole savruldu, otomobil ise hurdaya döndü.

Kaza sonucunda, iki araç sürücüsü ve işçi servisinde bulunan 3 yolcu ile otomobildeki 5 yolcu (2'si bebek) olmak üzere toplam 10 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza mahallindeki hasarlı araçlar çekici yardımıyla kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konya’da İşçi Servisi İle Otomobil Çarpıştı: 10 Yaralı

Konya’da İşçi Servisi İle Otomobil Çarpıştı: 10 Yaralı

Konya’da İşçi Servisi İle Otomobil Çarpıştı: 10 Yaralı

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber