Konya Büyükşehir Belediyespor, Gökhan Yalçın ve Volkan Ertetik ile Devam

Konya Büyükşehir Belediyespor, Gökhan Yalçın ve Volkan Ertetik ile Devam

Konya Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Sigorta Basketbol Ligi'ne Yükseldi: Gökhan Yalçın ve Volkan Ertetik ile Devam

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi'ne (TBL) yükselen Konya Büyükşehir Belediyespor, Genel Menajer Gökhan Yalçın ve Başantrenör Volkan Ertetik ile yola devam etme kararı aldı. TB2L'de oynadığı 14 maçın tamamını kazanarak büyük bir başarıya imza atan Konya Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon için planlamalarını yapıyor.

Başantrenör Volkan Ertetik ile yapılan imza töreni, Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şükrü Koyuncu'nun katılımıyla gerçekleşti. Tören sonrası duygularını paylaşan Ertetik, zorlu ve başarılı bir sezonun geride kaldığını belirtti.

"Konya'yı En İyi Şekilde Temsil Edeceğiz"

Volkan Ertetik, takımın haklı bir gurur yaşadığını ifade ederek, "Başkanımıza ve başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Destekleri sayesinde büyük başarılara imza attık. Konya olarak yeni sezonda Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele edeceğiz. Bu yeni ligde de elimizden gelenin en iyisini yaparak Konya'yı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bize güvenen başkanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Konya Büyükşehir Belediyespor, Başantrenör Volkan Ertetik İle Yola Devam Edecek

Konya Büyükşehir Belediyespor, Başantrenör Volkan Ertetik İle Yola Devam Edecek

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber