Kepezli Minik Pehlivanlardan Şampiyonada Büyük Başarı

Kepezli Minik Pehlivanlardan Şampiyonada Büyük Başarı

Kepez Belediyesi Spor Kulübü güreş takımı, U13 Antalya Şampiyonası'nda 6 altın, 6 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı. Gelecek vaat eden sporcular, Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü güreş takımı U13 Antalya Şampiyonası'nda 6 altın, 6 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü güreş takımı, U13 Antalya Şampiyonası'nda 6 altın, 6 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı. Döşemealtı Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyonda, Kepez'in küçük pehlivanları alkışları da topladı. Yaklaşık 15 kulübün sporcularının katıldığı şampiyonada Kepezli sporcular gelecek vadetti.

"Hedef Milli takım"

Minik Kadınlar kategorisinde Azime Coşkun altın, Fatmagül Şirin ve Elif Özkan gümüş madalya kazandı. Küçük Minikler Grekoromen'de Hüseyin Aydemir, Kuzey Asar, Talha Sabanlı altın madalya kazanırken, küçük minikler serbest kategoride ise Mehmet Efe Şen altın madalya aldı. Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı alan güreşçiler, yıldızlar kategorisinden itibaren milli takımlarda mücadele edebilecekler.

Kepezli Güreşçiler Madalyaları Topladı

Kepezli Güreşçiler Madalyaları Topladı

Kepezli Güreşçiler Madalyaları Topladı

Kepezli Güreşçiler Madalyaları Topladı

İlgili Haberler

Kaynak:Antalya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber