Kepez’in Sünnet Kayıtları İçin Son Tarih 30 Temmuz

Kepez’in Sünnet Kayıtları İçin Son Tarih 30 Temmuz

Kepez Belediyesinin, geleneksel hale gelen sünnet şöleninin kayıtları başladı.

Kepez Belediyesinin, geleneksel hale gelen sünnet şöleninin kayıtları başladı. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler, 30 Temmuz'a kadar Belediye Sağlık Merkezine başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler.

Kepez ilçesinde sünnet heyecanı başladı. Kepez Belediyesi, bu yıl da ilçede ikamet eden sünnet çağındaki çocuklar için sünnet şöleni düzenliyor. Ücretsiz bir sosyal belediyecilik hizmeti olan sünnet şöleninin kayıt süreci ise devam ediyor. Çocukların önce eğleneceğini sonra steril bir ortamda sünnet operasyonlarının yapılacağı şölen için başvurular 30 Temmuz'da sona eriyor.

Başvurular Belediye Sağlık Merkezi'ne

Kontenjan sayısı sınırlı olan sünnet şöleninin organizasyonu, Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi tarafından yapılıyor. Kepez ilçesinde ikamet eden ve 6 ve 12 yaşındaki çocukların sünnet edileceği şölenin kayıt başvuruları da Belediye Sağlık Merkezi'nde alınıyor. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler, Belediye Sağlık Merkezine başvurarak, kayıtlarını 30 Temmuz'a kadar yaptırabilirler. Kayıt sırasında ailelerden çocuğunun kimlik fotokopisi talep ediliyor.

Sünnet çocuklarına ücretsiz şölen

Sünnet olacak çocuklar, şölen kapsamında düzenlenecek olan sihirbaz gösterileri konser gibi etkinliklerle eğlenecek. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün bir hediyesi olarak sünnet gömleği, pelerin, asa, şapka, maşallah bandı, papyon, kumaş pantolon, gömlek ve ayakkabıdan oluşan sünnet kıyafetlerini de ücretsiz olarak çocuklara hediye edilecek. Şölenden sonra çocukların sünnet operasyonları ise Kepez Belediye Sağlık Merkezi'nde uzman cerrahlar tarafından sterilize ortamda yapılacak.

Kepez’in Sünnet Kayıtları İçin Son Tarih 30 Temmuz

Kepez’in Sünnet Kayıtları İçin Son Tarih 30 Temmuz

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber