Kayseri’de CHP’de Şaşırtan Komisyon Krizi

Kayseri’de CHP’de Şaşırtan Komisyon Krizi

Kayseri’nin Talas ilçesindeki belediye meclisinde, CHP’lilerin bölünmüşlüğü komisyon seçimlerini etkiledi.

Kayseri’nin Talas ilçesinde beklenmedik bir siyasi gelişme yaşandı. CHP meclis üyeleri, Talas Belediyesi meclis komisyonlarına üye seçtirebilmek için defalarca aday önerdi ancak sonuç alamadı. Beş kişilik CHP grubunun, her seçimde aynı üç ismi ileri sürmesine rağmen komisyonlarda yer alamaması şaşkınlık yarattı. Meclis toplantılarında parti üyelerinin iki ayrı grup halinde oturması ise içerdeki bölünmüşlük iddialarını güçlendirdi.

Kendisini “Türkiye’nin birinci partisi” olarak nitelendiren CHP’nin, Talas Belediyesi gibi önemli bir yerde strateji eksikliği ve uyumsuzluk yaşaması tartışma konusu oldu. Kamuoyu, partideki iletişim ve planlama sorunlarının ilerleyen süreçte nasıl aşılacağını merakla takip ediyor.

Chp’li Meclis Üyeleri Bölündü, Komisyonlarda Sıfır Çekti

Chp’li Meclis Üyeleri Bölündü, Komisyonlarda Sıfır Çekti

Chp’li Meclis Üyeleri Bölündü, Komisyonlarda Sıfır Çekti

İlgili Haberler

Kaynak:Kayseri Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber