Kayseri Kocasinan'da Pazarcılar Arasında Kavga

Kayseri Kocasinan'da Pazarcılar Arasında Kavga

Kayseri Kocasinan'da Pazarcılar Arasında Kavga: 4 Yaralı, 4 Tutuklama

Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Mimarsinan Mahallesi'nde kurulan pazarda, kız alıp verme meselesi nedeniyle çıktığı iddia edilen kavga sonucunda 4 kişi yaralandı, olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı, 1 kişiye ise ev hapsi cezası verildi.

İddiaya göre, pazarcılar arasında kız alıp verme meselesi nedeniyle çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada Ü.O. silahla bacağından vurulurken, A.B. bıçakla yaralandı, M.B. ve B.B. ise darp sonucu yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Pazar yerinde ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, inceleme yaptı.

5 Kişi Gözaltına Alındı

Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, olaya karışan İ.O. (68), N.O. (42), R.O. (30), C.O. (44) ve Ü.O.'yu (33) gözaltına aldı. Şahısların evlerinde yapılan aramalarda, 2 adet tabanca ve 20 adet fişek ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan 4'ü tutuklanırken, 1 kişiye ev hapsi cezası verildi.

Pazarcılar Arasındaki "kız Alıp Verme" Kavgasında 4 Tutuklama

Pazarcılar Arasındaki "kız Alıp Verme" Kavgasında 4 Tutuklama

Pazarcılar Arasındaki "kız Alıp Verme" Kavgasında 4 Tutuklama

İlgili Haberler

Kaynak:Kayseri Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber