Karatay Belediye Başkanı Kılca, Muhtarlarla Buluştu

Karatay Belediye Başkanı Kılca, Muhtarlarla Buluştu

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Konya’nın Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında yeni dönemde de iş birliği ve dayanışma içinde olacaklarını vurguladı. Karatay Muhtarlar Derneği’nde düzenlenen toplantıda, yeni dönemde yapılacak hizmetlerle ilgili istişareler yapıldı1. Toplantıya, Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve Karatay’daki muhtarlar katıldı.

Toplantıda, Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı ve Divanlar Mahalle Muhtarı Ali Eken, Karatay’a yapılan yatırımlarda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti ve muhtarlar olarak Karatay’ın gelişimi için destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Başkan Kılca, Karatay’ın yerel yönetim hizmetlerinde örnek bir ilçe olduğunu ifade ederek, “Yeniden bismillah diyerek, bu dönem içinde mahallelerimize, ilçemize hizmet edeceğiz. Yeni seçilen ve mevcut muhtarlıkları devam eden arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Birlik ve beraberliği en üst düzeyde yaşandığı Karatay’ımızda teşkilatlarımız, sivil toplum kuruluşlarımızın hepimizin amacı ilçemize en iyi şekilde hizmet etmek. Yeni dönemimiz için mahallelerimizde verdiğimiz sözler var. Hizmet için kolları yeniden sıvadık. 5 yıllık süre içerisinde birçok hizmetimiz oldu. Şimdi artık iş zamanı, yeni başarı hikâyeleri yazma zamanı. Hz. Mevlana’nın, Şemsi Tebrizi’nin medfun olduğu Karatay’ımıza ne kadar hizmet etsek az. Onun için durmak yok yeniden hizmete devam diyoruz” dedi.

Karatay İlçe Kaymakamı Cengiz Ayhan da, mahalle muhtarlarının yerel yönetimler ile kamu ve kurumların ayrılmaz bir parçası olduğunu söyleyerek; görevine devam eden ve yeni seçilen tüm muhtarlara çalışmalarında başarılar diledi.

"Yeni dönemde de muhtarlarımızla el ele omuz omuza çalışacağız"

Toplantıda hayata geçirdikleri yatırımlar ile yeni dönem projelerini anlatan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, muhtarları millete hizmet yolunda en büyük yol arkadaşları olarak gördüklerini söyledi. Yeni dönemde de 63 mahalle muhtarıyla el ele, omuz omuza birlikte çalışacaklarına vurgu yapan Başkan Hasan Kılca; "Karatay yerel yönetim hizmetlerinde örnek bir ilçedir. Yeniden bismillah diyerek, bu dönem için mahallelerimize, ilçemize hizmet edeceğiz. Yeni seçilen ve mevcut muhtarlıkları devam eden arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Birlik ve beraberliğin en üst düzeyde yaşandığı Karatay'ımızda teşkilatlarımız, sivil toplum kuruluşlarımızın hepimizin amacı ilçemize en iyi şekilde hizmet etmek. Yeni dönemimiz için mahallelerimizde verdiğimiz sözler var. Hizmet için kolları yeniden sıvadık. 5 yıllık süre içerisinde birçok hizmetimiz oldu. Şimdi artık iş zamanı, yeni başarı hikayeleri yazma zamanı. Hazreti Mevlana'nın, Şemsi Tebrizi Hazretleri'nin medfun olduğu Karatay'ımıza ne kadar hizmet etsek az. Onun için durmak yok yeniden hizmete devam diyoruz" ifadelerini kullandı.

...........................

Karatay İlçe Kaymakamı Cengiz Ayhan da, mahalle muhtarlarının yerel yönetimler ile kamu ve kurumların ayrılmaz bir parçası olduğunu söyleyerek; görevine devam eden ve yeni seçilen tüm muhtarlara çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında göreve yeni başlayan ve güven tazeleyen bütün muhtarları tebrik ederek, bu dönemde de Karatay için el birliği ile çok çalışacaklarını söyledi. Genç, önceki dönemde ilçeye hizmet eden muhtarlara da teşekkür etti.

Hasan Kılca: “muhtarlarımızla İlçemiz İçin Omuz Omuza Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Hasan Kılca: “muhtarlarımızla İlçemiz İçin Omuz Omuza Çalışmaya Devam Edeceğiz”

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber