Karaman'daki Talihsiz Kazada Yaralanan Kız Konya'ya Sevk Edildi

Karaman'daki Talihsiz Kazada Yaralanan Kız Konya'ya Sevk Edildi

Karaman'da Asansör Boşluğuna Düşen 12 Yaşındaki Kız Çocuğu Konya'ya Sevk Edildi

Karaman’ın Yenişehir Mahallesi’nde, Yenikent Sitesi'nde meydana gelen olayda, 12 yaşındaki Z.Y., kardeşiyle birlikte evlerine çıkmak için bindiği asansörün elektrik kesintisi nedeniyle durması sonucu asansörde mahsur kaldı. Yardım istedikleri site görevlisi tarafından kapısı açılan asansörden çıkmaya çalışan Z.Y., dengesini kaybederek yaklaşık 8 metre yükseklikten asansör boşluğuna düştü.

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan kız çocuğu, ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalelerde vücudunda kırıklar olduğu ve beyin kanaması riski taşıdığı belirlenen Z.Y., tedavisinin devamı için Konya Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber