Karaman’da Polisler ve Gençler Kartopu Keyfi Yaşadı

Karaman’da etkili olan kar yağışı, kent merkezini beyaza bürüdü. Kar yağışı, şehirde neşeli anlara sahne oldu.

Karaman’da etkili olan kar yağışı, kent merkezini beyaza bürürken, vatandaşlar da karın tadını çıkarmak için sokaklara çıktı. İsmet Paşa Caddesi’nde güvenlik amacıyla nöbet tutan polis ekipleri ile gençlerin kartopu oynaması ise renkli görüntülere sahne oldu.

Karaman’da ikindi saatlerinde başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde etkisini artırdı. Kent merkezi kısa sürede beyaz örtüyle kaplanırken, vatandaşlar da bu güzel manzarayı değerlendirmek için sokaklara akın etti. Özellikle gençler, kartopu oynayarak karın tadını çıkardı.

İsmet Paşa Caddesi’nde güvenlik amacıyla görev yapan polis ekipleri de bu neşeli atmosfere kayıtsız kalmadı. Gençlerle birlikte kartopu oynayan polisler, hem vatandaşların güvenliğini sağladı hem de onlarla keyifli anlar paylaştı. Beyaza bürünen caddede, polisler ve gençler arasında yaşanan bu samimi anlar, renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Polislerle kartopu oynayan gençler, bu sıcak ve eğlenceli anlar için polislere teşekkür etti. Gençler, “Polislerimizi çok seviyoruz, onlarla birlikte olmak bizi mutlu ediyor. Bugün çok eğlendik!” ifadelerini kullandı.

Polislerle Gençler Kartopu Savaşı Yaptı

Polislerle Gençler Kartopu Savaşı Yaptı

Polislerle Gençler Kartopu Savaşı Yaptı

Polislerle Gençler Kartopu Savaşı Yaptı

Polislerle Gençler Kartopu Savaşı Yaptı

Polislerle Gençler Kartopu Savaşı Yaptı

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber