Karaman'da Özel Öğrenciler Şenlikte Gönüllerince Eğlendi

Karaman'da Özel Öğrenciler Şenlikte Gönüllerince Eğlendi

Karaman'da Engelliler Haftası'na Özel "Özel Eğitim Bahar Şenliği" Düzenlendi

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası kapsamında "Özel Eğitim Bahar Şenliği" düzenlendi. "Hayatı paylaşmak için engel yok" sloganıyla Türk Dünyası Kültür Parkı'nda gerçekleştirilen şenliğe Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Alkan ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ile birçok davetli katıldı.

Etkinlikler ve Coşkulu Kutlamalar

Şenlik, kortej yürüyüşü ile başladı ve canlı müzik, folklor gösterileri, sirk, illüzyon ve palyaço gösterileri ile devam etti. Uçurtma şenliği de düzenlenerek çocuklar için keyifli bir gün yaratıldı. Bu etkinliklerle çocuklar, Engelliler Haftası’nı coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşadı.

Vali Sarıibrahim’den Teşekkür Mesajı

Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, bu özel günde çocuklarla yakından ilgilenerek onların mutluluğuna ortak oldu. Vali Sarıibrahim, etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti ve çocukların yüzlerinde tebessüm yaratmanın önemine vurgu yaptı.

Karaman’da Engelliler Haftası Coşkuyla Kutlandı

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği "Özel Eğitim Bahar Şenliği", Engelliler Haftası’nı kutlamak ve toplumun her kesimini bu önemli haftaya dahil etmek amacıyla gerçekleştirildi. Türk Dünyası Kültür Parkı'nda düzenlenen şenlikte, çocuklar için hazırlanan çeşitli etkinlikler büyük ilgi gördü ve unutulmaz anılarla dolu bir gün yaşandı.

Özel Öğrenciler Şenlikte Gönüllerince Eğlendi

Özel Öğrenciler Şenlikte Gönüllerince Eğlendi

Özel Öğrenciler Şenlikte Gönüllerince Eğlendi

Özel Öğrenciler Şenlikte Gönüllerince Eğlendi

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber