Karaman'da Çevre Temizliği Etkinliği

Karaman'da Çevre Temizliği Etkinliği

Karaman'da Vali Hakkı Teke Hoşgörü Ormanı'nda Çevre Dostu Temizlik Çalışmaları Başladı.

Karaman Kent Konseyi Erozyonla Mücadele ve Doğayı Koruma Meclisi, çevre bilincini artırmak ve doğayı korumak amacıyla önemli bir etkinlik düzenledi.Karaman TEMA Vakfı İl Temsilciliği gönüllüleri ile ortaklaşa düzenlenen bu etkinlik, 11:00 -13:00 saatleri arasında Vali Hakkı Teke Hoşgörü Ormanı'nda gerçekleştirildi.

Etkinlikte, ormanın çeşitli bölgelerinde biriken atıkların toplanması, çevre kirliliğinin azaltılması ve doğal alanların temizliği  yapıldı.Katılımcılar, çevre dostu bir yaklaşım sergiledi.

Bu konuda Karaman Kent Konseyi Doğayı Koruma ve Erozyonla Mücadele Meclisinden yapılan açıklamada bu etkinliklerin ayda iki sefer tekrar edileceği belirtildi.

Bu etkinliklerden bir tanesi şehre yakın ağaçlık alanlarda, bir tanesi de şehir içinde uygun görülen bölgelerde yapılacak.

Bu etkinliklerde katılımcılara eldiven maske vb. malzemeler temin edilecek ve ulaşım da yine Kent konseyi tarafından temin edilen otobüslerle yapılacak.

Etkinlik gün/saat ve mekânları yerel basın ve sosyal medya aracılığı ile duyurulacak.

Etkinliğe çevreye duyarlı tüm halkımız katılım için davet edildi.

img-20240914-wa0021.jpgimg-20240914-wa0020.jpgimg-20240914-wa0018.jpgimg-20240914-wa0017.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber