Karaman'da Dün Geceden Acı Haber Geldi

Karaman'da Dün Geceden Acı Haber Geldi

Karaman'da Ekip Otosunda Kendini Silahla Vuran Vatandaş Vefat Etti.

Karaman'da alkollü olarak kaza yaptıktan sonra polis merkezine götürülmek için bindirildiği ekip otosunda üzerinde sakladığı tabancayla kendini vurarak ağır yaralanan şahsın hastanede tedavisi devam ediyordu.

Olay, dün akşam saat 22.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.K. (27) idaresindeki 42 FN 255 plakalı otomobil, Mansurdede Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde refüje çıkarak kaza yaptı. İhbar üzerine olay yerine trafik ekibi sevk edildi. Şahsın alkollü olması nedeniyle resmi polis ekibi tarafından yasal işlem yapılmak üzere ekip otosuna bindirilen M.K., aracın nezarethane bölümünde beline sakladığı tabanca ile kafasına bir el ateş ederek kendini vurdu. Olay yerine gelen sağlık ekibince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan M.K., daha sonra Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakım servisinde tedavisi süren M.K.'nin hayata tutunamayarak vefat ettiği öğrenildi.

M.K.'nin tedavi gördüğü hastanede hizmetli olarak çalıştığı da öğrenildi.

Ekip Otosunda Kendini Silahla Vuran Şahsın Tedavisi Sürüyor

Ekip Otosunda Kendini Silahla Vuran Şahsın Tedavisi Sürüyor

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber