Karaman Valisi Çiçekli'den 13 Yaşındaki Selen'e Sürpriz Davet ve Ödül

Karaman Valisi Çiçekli'den 13 Yaşındaki Selen'e Sürpriz Davet ve Ödül

Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli, esnaf ziyareti sırasında tanıştığı 13 yaşındaki Selen Biçer’i ve ailesini valilik makamında ağırladı.

Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli, hafta sonu gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri sırasında tanıştığı 13 yaşındaki Selen Biçer ve ailesini valilik makamında misafir etti. Vali Çiçekli, babasının iş yerinde karşılaştığı Selen ile bir süre sohbet ederek eğitim hedefleri ve geleceğe dair planları hakkında konuştu. Sohbet sırasında sorduğu matematik sorularına doğru cevaplar veren Selen'i, ailesiyle birlikte valilik makamına davet eden Vali Çiçekli, sözünü yerine getirerek bugün onları ağırladı.

Vali Çiçekli, genç öğrencinin azmi ve kararlılığı karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Selen’i ödüllendirdi ve eğitim hayatında başarılar diledi. Selen’in anne ve babası, Sırma ve Sinan Biçer, Vali Çiçekli'nin bu jestinin kızları için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, destekleri ve misafirperverliği için teşekkür etti.

Vali Çiçekli’nin bu anlamlı daveti, Selen ve ailesi için unutulmaz bir anı oldu ve genç öğrenciye eğitim hayatında ilham kaynağı olacak bir destek sundu.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber