Karaman Genç Akademi'den Spor Severlere Kaçırılmayacak Fırsatlar

Karaman Genç Akademi'den Spor Severlere Kaçırılmayacak Fırsatlar

Karaman'da faaliyet gösteren Genç Akademi, okul dönemi boyunca cimnastik eğitimi almak isteyen öğrenciler için cazip indirim fırsatları sunuyor.

Karaman'da faaliyet gösteren Genç Akademi, okul dönemi boyunca cimnastik eğitimi almak isteyen öğrenciler için cazip indirim fırsatları sunuyor. Hem beden hem de zihin gelişimine katkı sağlayan bu spor dalında, deneyimli antrenörler eşliğinde eğitim almak artık çok daha avantajlı.

Cimnastik Eğitiminde Büyük İndirimler

Genç Akademi, okul dönemi boyunca cimnastik eğitimine katılacak öğrenciler için özel paketler hazırladı. 3 aylık paketlerde %15, 5 aylık paketlerde ise %20 indirim sunuluyor. Eğitimler, 2. ve 3. kademe antrenörler eşliğinde haftada iki gün birer saat olarak gerçekleştiriliyor. Bu fırsat, öğrencilerin okul dönemi boyunca düzenli bir spor programı izlemelerine ve bedensel gelişimlerini desteklemelerine olanak tanıyor.

Erken Kayıtla Pilates, Trambolin ve EMS Eğitimlerinde Fırsatlar

Genç Akademi, sadece cimnastik eğitimiyle sınırlı kalmayıp, Pilates, Reformer, Trambolin, PowerPlate ve EMS gibi farklı spor dallarında da erken kayıt indirimleri sunuyor. Pilates eğitmeni Başak Duran ve EMS eğitmeni Pınar Batıge tarafından verilen eğitimler, diyetisyen kontrolünde yapılan vücut analizleriyle destekleniyor. Bu sayede, katılımcılar kişisel hedeflerine uygun olarak en verimli spor programını oluşturabiliyor.

PİRİ REİS VADİ AVM’DEYİZ

Karaman'daki Tabduk Emre Mahallesi, Pirireis Vadi AVM zemin katında bulunan Genç Akademi'ye ulaşmak için 0545 900 19 77 veya 0505 100 1936 numaralı telefonlardan bilgi alabilirsiniz. Spor yapmak isteyenler için bu fırsatları kaçırmamakta fayda var!

İnstagram /karamangencakademi70
Facebook /karamangencakademi

akademi1.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber