Aksaray Jandarmasından Suçüstü

Aksaray Jandarmasından Suçüstü

Aksaray'da Jandarmanın Suçüstü Yaptığı Uyuşturucu Taciri Tutuklandı

Aksaray'da jandarmanın düzenlediği operasyonda uyuşturucu imalatı ve ticareti yaptığı tespit edilen bir şahıs yakalandı ve tutuklandı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ekipleri, kent merkezinde uyuşturucu imalatı ve ticareti yaptığı bilgisi üzerine bir şahsı takibe aldı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde yürütülen operasyon kapsamında, şüpheli Ç.Ö.'nün kimlik ve adres bilgileri tespit edildi. Teknik ve fiziksel takiplerin ardından ekipler, Ç.Ö.'nün ikametine yönelik operasyon düzenledi.

Operasyon sırasında Ç.Ö., evinde uyuşturucularla birlikte kıskıvrak yakalandı. İkamette yapılan aramada, 337 gram kubar esrar, 5 gram preslenmiş esrar, 1 adet hassas terazi, 40 adet kenevir tohumu, 4 kök kenevir bitkisi ve 3 adet uyuşturucu madde öğütme aparatı ele geçirildi. Ç.Ö., İl Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Jandarmanın Suçüstü Yaptığı Uyuşturucu Taciri Tutuklandı

Jandarmanın Suçüstü Yaptığı Uyuşturucu Taciri Tutuklandı

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber