Hüner ve Turan Ailelerinin Mutlu Günü

Hüner ve Turan Ailelerinin Mutlu Günü

Marziye ve Burakhan'ın Düğün Töreni Gerçekleşti

Karaman’da Hüner ve Turan ailelerinin çocukları Marziye ve Burakhan, geçtiğimiz hafta sonu görkemli bir düğün töreniyle dünyaevine girdi.

7 Temmuz 2024 Pazar akşamı saat 20:00’de Karaman Merkez’deki Düğün Park Tesisleri / Hanedan Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğüne, çiftin aileleri, yakın arkadaşları ve birçok davetli katıldı. Gelin alma konvoyu saat 19:00'da erkek evinden hareket etti ve düğün alanına neşe içinde ulaşıldı.

Törene katılan davetliler, çiftin mutluluklarına ortak olarak, gece boyunca eğlendiler. Marziye ve Burakhan’ın bu özel günlerinde yanlarında olan dostları, çiftin mutluluğunu paylaşmaktan büyük bir keyif aldıklarını ifade ettiler.

Aileler:
Hüner Ailesi: Ayşe & Ali İhsan
Turan Ailesi: Arife & Yunus

Gece, çiftin ilk dansıyla başladı ve ardından düğün pastası kesilerek davetlilere ikram edildi. Eğlence geç saatlere kadar devam etti ve herkes için unutulmaz bir gece olarak hafızalarda yer etti.

turanailesi.jpg

yr1.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber