Gazipaşa'da Motosiklet Sürücüsüne Kaza Sonrası Ceza

Gazipaşa'da Motosiklet Sürücüsüne Kaza Sonrası Ceza

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde tek taraflı motosiklet kazasında yaralanan sürücüye, ehliyetsiz araç kullanmak ve kask takmamaktan dolayı 30 bin TL ceza kesildi.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, Ekmek Mahallesi D-400 Karayolu üzerindeki yan yolda meydana gelen tek taraflı motosiklet kazasında, ehliyetsiz bir sürücü yaralandı. Olay, Gazipaşa Fen Lisesi önünde 07 AOB 632 plakalı motosikletiyle seyir halinde olan B.M.'nin, motosikletinin kontrolünü kaybederek asfalt zemine düşmesi sonucu gerçekleşti.

Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan B.M., ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis tarafından yapılan incelemelerde, sürücünün ehliyetsiz olduğu ve kask takmadığı belirlendi. Bu sebeple B.M.’ye, ehliyetsiz araç kullanmak ve kask takmamaktan dolayı 30 bin TL cezai işlem uygulandı. Yaralının hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Kazada Yaralandı Cezadan Kurtulamadı

Kazada Yaralandı Cezadan Kurtulamadı

İlgili Haberler

Kaynak:Antalya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber