Ehliyetsiz Araç Kullanan Sürücü Uygulamada Yakalandı

Ehliyetsiz Araç Kullanan Sürücü Uygulamada Yakalandı

Aksaray'da ehliyetsiz kullandığı otomobille uygulama noktasında polise yakalanan sürücüye 12 bin 977 TL ceza kesildi.

Aksaray'da ehliyetsiz araç kullanan sürücü, polis kontrol noktasında yakalanarak 12 bin 977 TL para cezasına çarptırıldı.

Olay, Dere Mahallesi 904 Sokak'ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla bekçilerle birlikte uygulama yaptı. Şüphe üzerine şehir merkezi istikametine seyreden 68 AAB 317 plakalı otomobil durduruldu. Yapılan ehliyet ve ruhsat kontrolünde, E.Y. (34) isimli sürücünün ehliyeti olmadığı tespit edildi. Trafik ekipleri, sürücüyü araçtan indirerek polis otosunun başına aldı. Burada yapılan alkol muayenesinde sürücünün alkolsüz olduğu belirlendi. Ancak ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı E.Y.’ye 12 bin 977 TL para cezası kesildi. Ceza işlemlerinin ardından sürücünün bir yakını olay yerine çağırılarak araç teslim edildi.

Ehliyetsiz Araç Kullanan Sürücü Uygulamada Yakalandı

Ehliyetsiz Araç Kullanan Sürücü Uygulamada Yakalandı

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber