Chp İl Başkanının Oğlu Son Yolcuğuna Uğurlandı

Chp İl Başkanının Oğlu Son Yolcuğuna Uğurlandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin'in hayatını kaybeden oğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin'in hayatını kaybeden oğlu son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile beraber CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin'in oğlu 32 yaşındaki Avukat Hüseyin Keskin hayatını kaybetti. Merhum Keskin; öğle namazına müteakip Hulusi Akar Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Cenaze namazına; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, AK Parti'li ve CHP'li Milletvekilleri, belediye başkanları, merhumun yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Chp İl Başkanının Oğlu Son Yolcuğuna Uğurlandı

Chp İl Başkanının Oğlu Son Yolcuğuna Uğurlandı

Chp İl Başkanının Oğlu Son Yolcuğuna Uğurlandı

Chp İl Başkanının Oğlu Son Yolcuğuna Uğurlandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber