Argıncıkspor, Tecrübeli Oyuncu Hakan Albayrak'ı Kadrosuna Kattı

Argıncıkspor, Tecrübeli Oyuncu Hakan Albayrak'ı Kadrosuna Kattı

Kayseri Süper Amatör Küme B Grubu'nda mücadele eden Argıncıkspor, tecrübeli futbolcu Hakan Albayrak'ı transfer etti.

Kayseri Süper Amatör Küme B Grubu takımlarından Argıncıkspor, 2024-2025 sezonu öncesinde önemli bir transfer hamlesi yaptı. Geçtiğimiz sezon Hacılar Erciyesspor forması giyen tecrübeli futbolcu Hakan Albayrak, yeni sezonda Argıncıkspor'da mücadele edecek. Şampiyonluk hedefiyle sezona hazırlanan Argıncıkspor, lig başlamadan önce çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Kulüp Başkanı Melih Candan ve Antrenör Rasim Aykurt ile görüşerek anlaşma sağlayan Albayrak, resmi olarak takıma katıldı ve antrenmanlara başladı. Argıncıkspor, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hoş geldin Hakan Albayrak. Takımımız Hacılar Erciyesspor'dan Hakan Albayrak'ı renklerine bağladı. Anlaşmanın hem kulübümüze hem de oyuncumuza hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Hakan Albayrak, Argıncıkspor’da

Hakan Albayrak, Argıncıkspor’da

İlgili Haberler

Kaynak:Kayseri Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber