Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı'na Tanju Çatlı Atandı

Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı'na Tanju Çatlı Atandı

Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Tanju Çatlı görevine başladı. Daha önce çeşitli savcılık görevlerinde bulunan Çatlı, 2024 yaz kararnamesiyle Iğdır'dan Anamur'a atandı.

Mersin'in Anamur ilçesi Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Tanju Çatlı, görevine başladı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu kararıyla Ankara Cumhuriyet Savcısı iken Anamur Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Çatlı, Anamur'daki görevine resmen başladı. 2016 yılında Antalya'da Cumhuriyet Savcısı adayı olarak mesleğe adım atan Çatlı, sırasıyla Tekirdağ Hayrabolu'da Cumhuriyet Savcılığı, Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı ve Ankara Cumhuriyet Savcılığı görevlerinde bulundu.

Çatlı, 2024 yaz kararnamesiyle Iğdır Cumhuriyet Başsavcısı olarak tayini çıkan Meriç Dede'den boşalan Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı görevine getirildi. Evli ve 2 çocuk babası Çatlı, özel hukuk alanında yüksek lisans tezini tamamlayarak mesleğine adım attı.

İlgili Haberler

Kaynak:Mersin Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber