Ali Çamlı'dan Hakem Atilla Karaoğlan'a Sert Eleştiriler

Ali Çamlı'dan Hakem Atilla Karaoğlan'a Sert Eleştiriler

Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, hakemin geçmişteki hatalarını hatırlatarak, Türk futbolunun geleceği için dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında oynanan Beşiktaş maçından sonra hakem Atilla Karaoğlan'a yönelik sert eleştirilerde bulundu. Kayserispor'un, Beşiktaş'a 3-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Çamlı, hakemin maçtaki yönetimini tebrik ettiğini ifade etti.

Ali Çamlı'nın Açıklamaları
Hakemi Tebrik Ediyorum: "Hakemi tebrik ediyorum, görevini güzel yaptı. Gerçekten tebrik ediyorum."
Federasyon ve MHK'ya Çağrı: "Federasyon ve MHK'ya buradan çağrıda bulunmak istiyorum. Bu hakemi bizim maçlarımıza verirlerse o zaman daha değişik konuşurum. Lütfen vermesinler."
Geçmiş Olaylara Dikkat Çekti: "Geçen sene iki Galatasaraylı çarpışıyor, faul veriyor, dönüyor top bize gol oluyor. Maçı kaybediyoruz. Sivas maçında VAR hakemi nizami golü ofsayt diye iptal ediyor."
Amatör Maç Yönettirmem: "Atilla Karaoğlan'a ben amatör maç yönettirmem. Türk futbolunu mahvetmek istemiyorlarsa bu hakemlere dikkat etsinler."
Beşiktaş'ı Tebrik Etti: "Ben Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. İlk yarı oynadığımız futbol hakemi korkuttu ki görevini güzel yaptı."
Kayserispor'un Gücü: "Hakeme rağmen Kayserispor'a kimse bir şey yapamayacak. Hiçbiri bir şey yapamayacak. Yüreği yiyen varsa çıksın, delikanlı gibi konuşalım."

İlgili Haberler

Kaynak:Kayseri Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber