Aksaray'da Jandarmadan Kaçakçılık Operasyonu

Aksaray'da Jandarmadan Kaçakçılık Operasyonu

Aksaray'da düzenlenen operasyonda kaçak cep telefonu, elektronik sigara ve çok sayıda telefon aksesuarı ele geçirilirken, F.A. ve A.A. isimli şahıslar gözaltına alındı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, kaçak cep telefonu ve elektronik sigara satışı yapıldığı bilgisi üzerine Aksaray merkezde bir iş yeri ve ikamete eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda F.A. ve A.A. isimli şahıslar gözaltına alındı. Yapılan aramalarda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 250 bin TL olan 12 cep telefonu, 62 elektronik sigara, 250 şarj cihazı, 650 şarj kablosu, 2 bin 245 telefon kılıfı, 875 ekran koruyucu, 250 cep telefonu kamera lensi, 11 kablosuz kulaklık, 2 akıllı saat ve 30 kilogram kaçak çay ele geçirildi.

Kaçak malzemelere el konulurken, şahıslar hakkında adli işlemler başlatıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber