Ahmet Sevimli'den Karamanlılara Çağrı

Ahmet Sevimli'den Karamanlılara Çağrı

Karaman Sevdalılarına Ahmet Sevimli'den Çağrı: "Bir Araya Gelmek, Başlangıçtır!"

Karaman FK taraftarlarını bir araya getirmek amacıyla, Karaman Sevdalısı olarak bilinen Ahmet Sevimli'den anlamlı bir çağrı geldi. Sevimli, bugün saat 19:00'da oynanacak olan Karaman FK - Menemen FK maçında, Karaman Stadyumu'nu doldurarak takıma destek vermeleri için tüm Karamanlıları davet etti.

Ahmet Sevimli, yaptığı açıklamada, "Bir araya gelmek, başlangıçtır. Bugün hep beraber Karaman olma günü. Bu önemli maçta Karaman Stadyumu'nu doldurarak takımımıza güç verelim," ifadelerini kullandı. Karaman FK'nın bu kritik karşılaşmasında, taraftar desteğinin takımın başarısı için büyük önem taşıdığını vurgulayan Sevimli, tüm Karaman halkını maça davet etti.

Karaman FK, taraftarlarının güçlü desteğiyle Menemen FK karşısında galibiyet arayacak. Karaman Stadyumu'nda oynanacak bu heyecan dolu maçta, Karamanlıların bir kez daha takımlarına sahip çıkmaları bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber