AESOB’dan İş Birliği Protokolü

AESOB’dan İş Birliği Protokolü

AESOB ve Antalya PTT Baş Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile AESOB Hizmet Binası’nda PTT gişe işlemleri masası kuruldu.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) ile Antalya PTT Baş Müdürlüğü arasında iş birliğini geliştirmek amacıyla bir protokol imzalandı. Bu iş birliği kapsamında, AESOB Hizmet Binası’nda PTT gişe işlemleri masası kuruldu. Bu masa, vatandaşlar ve özellikle esnaf ve sanatkarlar için haftanın beş günü boyunca PTT hizmetlerine erişim sağlayacak.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Birlik olarak esnaflarımız için yeni ve farklı bir hizmete imza atıyoruz. PTT Antalya Baş Müdürlüğümüzle birlikte bu projeyi esnaf ve sanatkarlarımızın hizmetine sunuyoruz. Daha önce SGK, Antalya Defterdarlığı ve İŞKUR gibi kurumlarla iş birliği yapmıştık ve şimdi de PTT ile önemli bir projeye imza attık. PTT gişe hizmetleri masası bugünden itibaren AESOB çatısı altında hizmet verecek. Bu hizmet, esnaf ve sanatkarlarımızın yanı sıra tüm vatandaşlarımıza sunulacak. Oda başkanlarımız da üyelerini bu hizmet hakkında bilgilendirecek” dedi.

PTT Antalya Baş Müdürü Sefa İnce ise, “TESK Genel Başkan Vekilimiz ve AESOB Başkanımız Sn. Adlıhan Dere ile görüşmelerimizde böyle bir projeden bahsetmişti. Biz de bu fikre çok sıcak baktık ve bugün burada bunu hayata geçirdik. Başta esnaflarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza burada hizmet verme adına bu iş birliğine imza attık. PTT şubelerinde verilen tüm hizmetler AESOB hizmet binasında yapılabilecek ve haftanın beş günü hizmet vereceğiz. İş birliği çalışmalarımızın devam etmesi dileğiyle; projemiz hem esnaflarımıza hem vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Aesob’dan İş Birliği Protokolü

Aesob’dan İş Birliği Protokolü

Aesob’dan İş Birliği Protokolü

Aesob’dan İş Birliği Protokolü

Aesob’dan İş Birliği Protokolü

İlgili Haberler

Kaynak:Antalya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber