Uyuşturucu Operasyonlarında Yakalanan 19 Şüphelinin 2’si Tutuklandı

Uyuşturucu Operasyonlarında Yakalanan 19 Şüphelinin 2’si Tutuklandı

Eskişehir'de polis ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucuyla mücadele operasyonları çerçevesinde yakalanan 19 şüpheliden 2'si tutuklanırken, çok miktarda...

Eskişehir'de polis ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucuyla mücadele operasyonları çerçevesinde yakalanan 19 şüpheliden 2'si tutuklanırken, çok miktarda narkotik madde ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından kent genelinde uyuşturucu madde ile mücadele amacıyla çalışma yapıldı. Çalışmalar çerçevesinde gerçekleştirilen 11 farklı operasyonda, 19 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si tutuklanırken, 1'i adli kontrol şartıyla olmak üzere 17'si serbest bırakıldı.

Yapılan çalışmalarda, 119,12 gram metamfetamin, 14 adet fişek, 12,13 gram esrar, 3,8 gram bonzai, 2 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 0,35 gram kokain ve 27 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber