Antalya'da Kendini Polis Olarak Tanıtan Dolandırıcı Yakalandı

Antalya'da Kendini Polis Olarak Tanıtan Dolandırıcı Yakalandı

Antalya'da, telefonda kendisini polis olarak tanıtarak bir kişiden 850 bin TL değerinde ziynet eşyası ve döviz alan şahıs yakalandı.

Antalya'da telefonda kendisini polis olarak tanıtıp, "Kimliğinin şüpheli şahıslar tarafından terör eyleminde kullanıldı" sözleriyle bir kişiden 850 bin TL değerinde ziynet eşyası ve dövizi elden alan şahıs, polis ekiplerince yakalandı. Nitelikli dolandırıcılık suçundan adli makamlara sevk edilen şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, S.A. isimli yabancı uyruklu bir kişinin parasının alındığı ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler, kendisini polis olarak tanıtıp, "Kimliğinin şüpheli şahıslar tarafından terör eyleminde kullanıldı" sözleriyle S.A.'yı baskı altına alarak 850 bin TL değerindeki ziynet eşyaları ve dövizini alan şüphelinin A.E.C. olduğunu tespit etti.

Polis ekiplerince yakalanıp "Nitelikli Dolandırıcılık" suçundan adli makamlara sevk edilen şüpheli tutuklandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Antalya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber